bilgisayarın arkasındaki kablo ve adaptör ormanının içinde bazen kayboluyorum. üstelik her kablo ve her adaptör neredeyse başka standartta. şu donanım üreticileri ortak bir standart saptasalar da biz de şu kablo ve adaptör kördüğümünden kurtulsak diyorum. acaba bu mümkün mü? yani tek kablo, tek adaptör... sakın iMac al, kurtul demeyin, o kadarını biz de biliyoruz:) pc için çözüm soruyorum.
ahmet inceoğlu - Aralık 2004
Benim bildiğim yok en azından:)
Utku Ünal - Aralık 2004
utku ünal bilmiyorsa böyle bir şey yok demektir, boş yere umutlanmışım:)
ahmet inceoğlu
Elektriğin ilk denendiği sıralarda Tesla diye bir adam kablosuz olarak iletilmesini denemiş hatta küçük bir kasabaya (ya da kasabadaki bir fuara) da elektrik verebilmiş. Ancak daha sonra Edison'un kablolu dağıtımı daha fazla kabul görmüş ve bugünlere gelmişiz. Yani bütün o kablolar Tesla'ya inanmamanın sonucu:)
Utku Ünal - Aralık 2004
utku abi, gel senle birlikte her alete uyabilen çok girişli-çıkışlı bir adaptör ile içinden bir sürü kablo geçen ve iki ucunda da bir sürü jak ya da dağıtıcı olan kalın bir kablo üretelim, satalım, zengin olalım, ne dersin?
ahmet inceoğlu - Aralık 2004
Hemen girelim. Gelsin paralar bozulmasın aralar.
Utku Ünal - Aralık 2004
Mavra
Aaah, İstanbul, İstanbul olalı!
Deniz Türkoğlu
O gece, içerde kalanlarımız tabiatı seyrettik. Unutmuşuz, iyi geldi. Çatılar uçtu, bacalar yıkıldı, elektrik direkleri kökünden söküldü, son çıkan ürünlerin reklam tabelaları, son yıllarda pek moda olan balkonu kapat, pencereyi kapat, yetmezse gel bi de beni kapat panjurlar uçtu.
Bildiğimiz üzüntü duygusunu depresyon&q…
Bunalım Burhan » Ayol, bunlar sağlam insanı…
Erkin Baba da taklit sayılır Bakınız: John Lennon…
Ali Sedat Çetinkoz » Çocuğun istikbali sözkonusu
ABD'de birçok aile (özellikle de kentli, okum…
Minik Ülkü » Çocuğun istikbali sözkonusu
Milliyet gazetesindeki haberi okuyunca aklıma…
Cekni Kılsın » Vostok Gölü
Cumhuriyetin zorlanarak da olsa itiraf edilen…
Erdem Abaka » Talât Paşa Ruhu
İki şeyi birbirinden ayırmak lâzım. Dünyada sosyalizm diye bir şey hiç olmadı. İslâm'ın başına gelen tabiri caizse, sosyalist teorinin de başına geldi.
© Derkenar - Sitedeki içerik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası ile korunmaktadır. Yazılı izin olmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz, değiştirilemez, başka mecralarda kullanılamaz. Ancak uzunluğu 200 kelimeyi geçmemek, yazar adı ve kaynak belirtmek ve bu sayfaya link vermek kaydıyla yazılardan alıntı yapılabilir.
(Ayrıntılı bilgi için, bakınız »
Derkenar'ın Manifestosu)
Şu an 287 pasif seyirci Derkenar'a bakıyor
Yazı Boyutu
Büyük
Standart